Суббота, 17.11.2018, 00:15 | Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход
Главная » 2013 » Декабрь » 19 » МОЛИТВЕННЫЕ ПРОШЕНИЯ.
22:16
МОЛИТВЕННЫЕ ПРОШЕНИЯ.
МОЛИТВЕННЫЕ ПРОШЕНИЯ. 
По благословению Старца иеросхимонаха Рафаила (Берестова)


Благослови, Господь, соборно помолиться

Святую Русь в единое собрать!

Со злом за Веру Правую сразиться!

И над врагами восторжествовать!


Евангельский рассвет грядёт в России!

Настали сроки - занимается заря!

Прервёт Господь парад апостасии

Державой грозной Русского Царя!


Мне Бог открыл: Десницею державной

Над Русью занимается заря!

Грядёт рассвет России Православной!

Грядёт венчанье Русского Царя!


 

Паки, паки о Царе Батюшке помолимся…

 

Дорогие во Христе отцы, братие и сестры, поздравляем всех с праздником святителя Николая Чудотворца и с Днем Ангела нашего Государя св.муч. Царя Николая Александровича! Просим всех желающих паки, паки помолиться о грядущем Царе Батюшке.

 

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: «Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещаета на земли о всяцей вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на Небесех: идеже бо еста два или трие собрани во Имя Мое, ту есмь аз посреде их». Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца.


Сего ради молим Тя: даруй нам рабом Твоим (имярек), согласившимся просити Тя о исполнении нашего прошения: «О еже даровати нам благодати твердыя и несумненныя веры, любви нелицемерныя и мудрости духовныя, и дерзновенно исповедати Тя , и постояти за Имя Твое Святое и Святую веру Православную, и не прияти нам, и чадам нашим, и сродником нашим печати антихриста, и даровати нам на последния времена милостию Твоею Царя Православнаго и самодержавное царство, яко щит и ограждение Церкви Твоея Святыя и народа Твоего». Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

 

Русский Символ Веры

 

Верую, Господи, в Православное Царское Самодержавие, Духом Святым клятвенно утвержденное на вечные времена освященным Собором и русским народом для мира и благоденствия нашего Отечества и для спасения души, как учили о том же и все святые угодники Божии русские последних веков. Аминь.

 

Молитва о Государе

 

Господи Боже Наш, Великий и Многомилостивый! Во умилении сердец наших смиренно молимся Тебе: сохрани под кровом Твоея благости от всякого злаго обстояния грядущего Благоверного Государя и Отца нашего, избраннаго Тобою из рода Романовых (егоже имя Ты, Господи, веси), огради Его на всех путех Его святыми Твоими ангелы, да ничтоже успеет враг на Него, и сын беззакония не преложит озлобити Его: исполни Его долготою дней и крепостию сил, да совершит вся во славу Твою и во благо людей своих. Мы же, всеблагому Твоему промышлению о Нем радующеся, благословим и прославим всесвятое имя Твое, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Молитва ко Господу нашему Иисусу Христу об избавлении

от наступления антихристовых слуг на Русскую Православную Церковь и Русь.


О, Господи Иисусе Христе, Сыне Бога Живаго, Судие Праведнейший, восстали на Тебя и на Церковь Твою все силы дьявольские, все сионисты, масоны, жиды и предатели, ополчились на Церковь Твою, Господи, желая окончательно погубить нас, верных Твоих рабов. Мы согрешаем пред Тобою, как немощные, но обращаемся к Тебе – буди нам щит и меч, буди нам Держава крепка и необорима от лица вражия, сокруши всю силу антихристовых слуг, всю силу бесовскую, во Имя Отца, и Сына и Святого Духа.

 

Сокруши я яко сосуды скудельничии, сокруши я и претвори я в прах земный, покажи силу Твою, Всемогущий Боже, чтобы мы не унывали и не брали цифровые имена и печати антихриста. Господи Боже сил, обрати ны, просвети лице Твое и спасемся. Сокруши все сети бесовские, сокруши все сети компьютерные антихристовы, сокруши все спутники антихристовы.

 

Да познают вси яко Ты еси Бог Велий, Ты еси Бог творяй чудеса, Ты еси прибежище и заступление людей Твоих. Укрепляемы Твоею Благодатию, Твоею силою, Твоею надеждою, сохраним Святые Твои заповеди и будем верны тебе даже до смерти, яко подобает Тебе всякая слава, честь и поклонение, Отцу, и Сыну, и Святому Духу, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Молитва ко Пресвятой Богородице


О Пресвятая Владычице Богородице, спаси и сохрани и укрепи грядущего Благоверного Государя и Отца нашего (Его же имя весть Господь) и Его Христолюбивое воинство и покори под нозе Его всякого врага и супостата. Даруй покаяние народу нашему, свободи ны от лютаго жидовскаго ига, воздвигни престол Православного Самодержавного Царя и воскреси Святую Триединую Русь. Спаси и сохрани, Мати Божия, Богохранимую страждущую Державу нашу Российскую, всех православных стран и всех православных христиан, и под Державою нашего Государя всех соедини.

 

О Пресвятая Владычице, спаси и сохрани всех страждущих и гонимых православных христиан, всех, кто противостоит и не принимает  антихристову систему; тех, кто соблазнился по равнодушию или малодушию, обрати к покаянию, просвети нас светом Сына Твоего, Всемилостивая Владычице; даруй всем нам покаяние, благодать, мудрость, молитву Иисусову и любовь, и помоги нам остаться верными Богу в это время испытаний и гонений. Избави нас от обольщения вражьего и от всякия ереси и раскола, от сергианския, обновленческия, экуменическия, новообновленческия, глобалистическия всеересей, и от всех действий тайны беззакония.

 

О Преблагая Путеводительнице, приведи нас в Царство Сына Твоего и Господа нашего, Иисуса Христа, Ему же подобает всякая слава, честь и поклонение со безначальным Его Отцем, и со Пресвятым и Благим и Животворящим Его Духом, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

 

+ + + + + + + + + + +

 

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради святых царственных мучеников: Царя Николая, Царицы Александры, Царевича Алексия, Царевен Ольги, Татьяны, Марии, Анастасии, спаси и сохрани Землю Русскую и помилуй нас грешных! (Трижды)

 

Святый благоверный Царю Иоанне, свт. отче Геннадий Новгородский, прп. отче Иосифе Волоцкий, прп. отче Ниле Сорский, великомучениче Григорий Новый, вси святии Земли Русской и вси святии, молите Бога, да дарует покаяние народу нашему, да свободит ны от лютаго жидовскаго ига, помозите нам собрать новую Опричнину для грядущего Благовернаго Государя и Отца Нашего, егоже имя весть Господь, молите Бога о воскресении Святой Триединой Руси. Аминь.

 

Просим Тя, Господи, исполнения нашего прошения, но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

 

19/12/2013 г.

Святая Гора Афон

греш. Авель

 




Просмотров: 365 | Добавил: Степанович | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: