Среда, 20.06.2018, 16:21 | Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход
Главная » 2013 » Январь » 26 » Встанем на соборную молитву!
14:22
Встанем на соборную молитву!

Встанем на соборную молитву!

 
Дорогие во Христе братья и сестры!
В связи с предстоящим Архиерейским Собором
(2-5 февраля с.г.), где будет рассмотрен жизненно важный для нашего спасения вопрос о кодификации и биометрических электронных картах, духовник иеро-схимонах Рафаил (Берестов) советует до времени проведения Архиерейского Собора снова всем встать на соборную молитву.
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещается на земли о всяцей вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на небесех: идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь Аз посреде их. Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, всем рабам Твоим, согласившимся просить Тя о скорби нашей:

Молитва ко Господу нашему Иисусу Христу
об избавлении от наступления антихристовых слуг на Русскую Православную Церковь и Русь.  Избави нас, Господи Иисусе Христе, от прелести бесовския, от козней диавольских и от насилия сатанинскаго. Пастырю наш Добрый, человеку невозможно самому спастися, но вся возможно Тебе, Господи. Потому и просим Тя, Милосердный Господи Иисусе Христе, избави нас от прелести бесовския, от козней диавольских и от насилия сатанинскаго и даруй нам Твое смиренномудрие, даруй нам благодать Духа Твоего Святаго, усоверши нас, Господи Иисусе Христе, как Ты заповедал нам: «Будьте совершенны, как Отец ваш Небесный совершен есть». Все дай нам, Господи, необходимое ко спасению, и спаси нас всех, соборно молящихся, всех сродников наших и всех православных христиан. Аминь.

Тропарь Казанской иконе Божией Матери, глас 4
Заступнице усердная, Мати Господа Вышняго, за всех молиши Сына Твоего, Христа Бога нашего, и всем твориши спастися, в державный Твой покров прибегающим. Всех нас заступи, о Госпоже, Царице и Владычице, иже в напастех и в скорбех и в болезнех, обремененных грехи многими, предстоящих и молящихся Тебе умиленною душею и сокрушенным сердцем пред пречистым Твоим образом со слезами, и невозвратно надежду имущих на Тя избавления всех зол, всем полезная даруй и вся спаси, Богородице Дево: Ты бо еси Божественный покров рабом Твоим

Просим Тя, Господи, исполнения нашего прошения, но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.

По благословению о. Рафаила (Берестова)
молитвы с Афона были надиктованы по телефону 17.01.2013 г. иеромонахом Авелем
Просмотров: 301 | Добавил: Степанович | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: